Lehet, hogy éppen mi vagyunk az a grafikai stúdió, amelyet keresel?
Jó velünk együtt dolgozni, gyorsak, frissek, barátságosak, kreatívak és tapasztaltak vagyunk. Ahogy számodra, úgy számunkra is nagyon fontos az egyediség, a minőség és a határidők betartása. Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk egyértelmű – rejtett költségek nélküli – árképzéssel. Tudjuk, hogy nagy nyomás alatt élsz, ezért szeretnénk szaktudásunkkal a segítségedre lenni és egyértelmű, egyedi, működőképes grafikai megoldásokat készíteni számodra. 

Amiben a legjobbak vagyunk:
- Magazinok, brosúrák, katalógusok, nyomdai kiadványok kreatív tervezése, komplett nyomdai előkészítése
- Hirdetések tervezése, nyomdai előkészítése
- Online valamint digitális felületre szánt termékek (banner, Facebook- Instagram-post/reklám) tervezése
- Termék- valamint rendezvény-fotózás

Ügyfeleink az alábbi tulajdonságok miatt szeretnek velünk dolgozni:    
KIVÁLÓ MINŐSÉG, SZAKMAI HOZZÁÉRTÉS – Prémium minőségű, jól átgondolt grafikai terveket és nyomdai anyagokat kapsz kézhez, amelyekre jó ránézni, elérik a kívánt hatást és amelyek szakmai (tervezőgrafikai és nyomdaipari) szempontból is megállják a helyüket. Erre a tizenöt éves tapasztalatunk a garancia.
STRESSZMENTESSÉG
TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ, BECSÜLETESSÉG – A tiszta, egyenes kommunikáció része a munkafolyamatnak. Olyan nincs, hogy eltűnünk egy időre, vagy homokba dugjuk a fejünket, ha esetleg hibát követünk el.
MŰVÉSZET, INNOVÁCIÓ, KÜLÖNLEGESSÉG – Ha különleges, művészi megoldásra vágysz, akkor sem kell máshoz fordulnod, hiszen szeretjük a kihívásokat.
SZEMÉLYRE SZABOTT, GÖRDÜLÉKENY SZOLGÁLTATÁS – Te soha nem konzervmegoldásokat kapsz. A közös munka folyamán alaposan felmérjük az adott projekt által támasztott igényeket, hiszen a legfontosabb, hogy valóban működő design szülessen. Ebben segítségünkre van az általunk kialakított munkamódszer is, amely gördülékennyé, stresszmentessé teszi a közös munkát
Back to Top