Képek, melyek az érzelmeidre hatnak...

Hogy milyen fotókat készítünk a Junior Grafikai Stúdióban? Három területre fókuszálunk. Az első terület a dinamikus termékfotók készítése, amelyek többet kommunikálnak egy sima, fehér hátteres webshop-képnél. Repül, esik, puffan, kattan, csobban. Mindegy mi, csak történjen valami, ami segíti az eladást! Természetesen nem minden területen van igény a fenti dinamikára, de egy hirdetéshez, egy image-fotóhoz, egy eladásösztönző roll-up-hoz mindenképp érdemes számolni vele. A második terület a vizuális történetmesélés. Minden vállalkozásnak szüksége van olyan képekre, amelyek elmesélik a cég történetét, képet adnak a tevékenységi körökről. Ezek a képek könnyen felhasználhatóak egy-egy blog-cikkhez, vagy a közösségi médiában. Állatgondozás, gyümölcsszedés, crossfit-edzés, ipari munkák, betakarítás, gépgyártás, sütés-főzés, mezőgazdasági munkálatok, mind-mind olyan tevékenység, amit hangulatképekkel szépen meg lehet jeleníteni. A harmadik terület a fenti két terület kiegészítése, a stock-fotózás. Képeket készítünk különböző stock-fotó oldalakon történő értékesítésre. Mivel az értékesítéshez számtalan követelménynek meg kell felelni, ezért ezen a területen oktatást is vállalunk, illetve mentorálással segítjük az elindulásodat és a portfóliód sikeres menedzselését. Szeretjük a kihívásokat. Szeretünk együtt gondolkodni az ügyfeleinkkel. Szeretünk együtt örülni ügyfeleinkkel. Szeretjük az összetettebb, sokrétűbb projekteket és kampányokat. Tele vagyunk ötletekkel. Keress meg bátran, alkossunk valami igazán különlegeset!

Termékfotózás – Rothenberger DKS15 Fúrómotor
2022 őszén új a Rothenberger Kft. számára készülő akciós katalógusból hiányzott a DKS15-ös fúrógép képe. A kiadvány többi képéhez hasonlóan, fehér háttér előtt készültek el az izolált fotók. Amennyiben Neked is szükséged van profi termékfotókra, keress bátran.
Image fotózás – Tudatos Vásárlók Egyesülete
Termékfotózás – GŐCZE termékek
Környezeti portré – DowntownBros’ Barber Salon
Stockphoto – Budapest éjjel
Termékfotózás – KAQUN Water
2020 őszén új ügyfelünknek a Kaqun Distribution Kft.-nek fotóztuk a teljes vizes termékpalettáját. Amennyiben Neked is szükséged van profi termékfotókra, keress bátran.
Környezeti portré – Mezőgazdaság
Termékfotózás – Jógerezd Fokhagymakrém
Termékfotózás – KAQUN Beauty (Gold Edition Gel)
2021 elején a Kaqun Distribution Kft. kozmetikai termékpalettáját fotóztuk, köztük a Gold Edition Gel-t is.
Rendezvényfotó – CrossFit MayFly Budapest
Termékfotózás – Bábolna SOYZIN táp
Termékfotózás – KAQUN Beauty (Natural Gel)
2021 elején a Kaqun Distribution Kft. kozmetikai termékpalettáját fotóztuk.
Környezeti portré – Krak’n Town Budapest
Termékfotózás – DietiMeal kezdőcsomagok
Termékfotózás – DietiMeal kezdőcsomagok
Termékfotózás – Viscoflu
Gyógyszer-csomagolás fotózása különböző felhasználási területekre.
Poloska wallpaper
Letölthető tapéta telefonra valamint laptopra és asztali számítógépre.
Back to Top