Számodra mi a legfontosabb egy kiadványban?

Szerintünk egy kiadvány legyen esztétikus, igényes és funkcionális, ragadja meg a figyelmet, nyűgözze le az olvasót. Legyen kész időre és a nyomda ne dobja vissza az amatőr előkészítés miatt.

Kiadványtervezés – Rothenberger Klíma katalógus
2022 őszén készült el a Rothenberger Kft. részére a 20 oldalas Akciós Klíma katalógus. A kiadvány három – magyar, szlovák és szerb – nyelven jelent meg, online valamint nyomdai kivitelben. Amennyiben szükséged van kiadványra, keress bátran!
KAQUN – All in One csomagolástervezés
Termékcsomagolást és vizuális identitást terveztünk a KAQUN All in One étrendkiegészítő termékéhez. A fő feladatunk volt a csomagolás arculatának megtervezése, a négy doboz grafikai koncepciójának kidolgozása, valamint a csomagolás teljes körű nyomdai előkészítése. Szükséged van grafikus támogatásra projektjeidhez? Vedd fel velünk a kapcsolatot most!
Kiadványtervezés – Bonafarm Farm Info Magazin
A Bábolna–Takarmány Kft. megbízásából készítjük a Farm Info Magazint.
Kiadványtervezés –Budapest2019
Budapest2019 Európa Sportfővárosa számára terveztük a Projekt összefoglaló kiadványt magyar valamint angol nyelven.
Digitális képernyő-hátterek – MAVIR Zrt.
A MAVIR Zrt. részére készítettünk a monitoron folyamatosan változó háttérképeket.
Hirdetés – Dexamethason Krka
A Krka Magyarország Kft. részére készítettünk újsághirdetést, nemzetközi eredeti mutációjaként.
Kiadványtervezés – MAVIR Zrt. edukációs kiadvány
A4-es méretű nyomtatott, valamint letölthető edukációs kiadványokat terveztünk a MAVIR Zrt. részére.
Kiadványtervezés – MAVIR VER 2019
A MAVIR Zrt. részére készítettük "A magyar villamosenergia-rendszer adatai 2019"-es kiadványt.
Csomagolástervezés – MelioPharma
Gyógyszercsomagolás tervezése a legszigorúbb tervezési (olvashatósági, megkülönböztethetőségi) szabályok figyelembevételével, Braille írás előkészítésével.
Kiadványtervezés – MAVIR Magazin
A MAVIR ZRt. számára tervezzük a negyedévente megjelenő munkavállalói MAVIR magazint.
Webdesign – Viscoflu honalp
Felnőtt és gyermek célcsoport részére készített Viscoflu gyógyszerbemutató weboldal tervezése
Kiadványtervezés – Authentic Gold leaflet
A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. termékkínálatába tartozik az Authentic Gold kutyatápok. Angol valamint román nyelvű LA4-es méretű kiadványok tervezésére kaptunk megbízást.
Kiadványtervezés – Vannak egyértelmű választások
A MelioPharma Kft. részére készített vényköteles és recept nélkül megvásárolható gyógyszereket népszerűsítő leafletek.
Kiadványtervezés – MAVIR biztonsági kiadvány
A MAVIR részére terveztünk egy kártyanaptár méretű kétnyelvű kiadványt, mely a székházba belépő látogatók eligazodását hivatott segíteni.
Arculattervezés – Képzésközpont (tervezési folyamat)
Az Eventus Coaching Centrum Kft. részére készített "Képzésközpont" logó tervezési folyamata.
Illusztráció – Dévaványa "ikonikus" épületei
Régi vágyam volt, hogy 3D-s technikával lemodellezek pár ikonikus dévaványai épületet.
Kiadványtervezés – Rothenberger Aktuális akciós lap
A Rothenberger Kft. számára folyamatosan tervezünk nyomdai kivitelezésre és online verzióban készülő termékkatalógusokat magyar, szerb és román nyelven. A ROTHENBERGER több, mint 60 éve fejleszt, gyárt és forgalmaz vízvezeték-szereléshez, fűtési, szellőzési és légkondicionálási rendszerek kiépítéséhez és csövek megmunkálásához szükséges szerszámokat, gépeket és berendezéseket.
Arculattervezés – Jógerezd fokhagymakrém
Szemerei Tamás biogazda részére készült arculattervezés és csomagolástervezés. A termékcsalád a jövőben fokhagymás olivaolajjal bővül. A termékfotózás is a stúdiónkban készült.
Standdekoráció – Budapest2019 Fuss Velünk Expo
Budapest2019 Európa Sportfővárosa projekthez kapcsolódó Fuss Velünk Expo kiállítási standjának tervezése.
Hirdetéstervezés – Bábolna
A Bonafarm Bábolna Takarmány Kft. részére készült hirdetések.
Arculattervezés – Co-Lactase Baby
Teljeskörű arculattervezés Co-Lactase Baby termék részére, mely arculat számos felületen megjelent (kiadványok, hirdetések, online felületek)
Kiadványtervezés – Rothenberger Kompakt katalógus 2019
A Rothenberger Kft. számára készült éves Kompakt katalógus magyar, szerb és román változatát készítettük a német valamint az angol eredeti verzió alapján. A ROTHENBERGER több, mint 60 éve fejleszt, gyárt és forgalmaz vízvezeték-szereléshez, fűtési, szellőzési és légkondicionálási rendszerek kiépítéséhez és csövek megmunkálásához szükséges szerszámokat, gépeket és berendezéseket.
Kiadványtervezés – MAVIR Magazin
A MAVIR ZRt. számára tervezzük a negyedévente megjelenő munkavállalói MAVIR magazint.
Citylight – Budapest2019
Csomagolástervezés – MelioPharma
MelioPharma – Azocutan krém csomagolástervezés, nyomdai előkészítés
Kiadványtervezés – Farm Info magazin
A Bonafarm Bábolna Takarmány Kft. számára készült havi megjelenésű, digitális magazin.
Arculattervezés – KOM Központi Okos Mérés
KOM – Központi Okos Mérés arculattervezés
Arculattervezés – NEBILET redesign
Berlin Chemie – Nebilet redesign Már létező kreatív átdolgozására kaptunk felkérést a Berlin Chemie Kft.-től. Az adott motívum – a 70-es szívfrekvencia – megmaradt, de teljes átalakuláson esett át és modern origami designt kapott. Az adott kreatív felhasználásával az alábbi kiadványok készültek: plakát, brosúra, leafletek, orvosi- valamint betegtájékoztató kiadványok, csomagolás.
Kiadványtervezés – LERCATON leaflet
A Berlin Chemie számára tervezett betegtájékoztató kiadvány, melyhez – a könnyebb befogadhatóság érdekében – egyedi illusztrációt (tekergő madzag) készítettünk, mely a kommunikáció alapeleme lett.
Arculattervezés – MÁV Zrt. Zöld Úton Kommunikáció
A MÁV Zrt. részére készített CSR kampány segített felhívni a figyelmet az ökológia problémákra, a webes applikáció segítségével ökológia lábnyomunkat számolhattuk ki. Az adott kreatívval az alábi anyagok készültek el: magazin, brosúra, matricák, plakát, microsite.
Arculattervezés – MÁV Zrt. véradás kommunikáció
A MÁV Zrt. részére készített CSR kampány, melynek keretében véradásra szólítottuk a vasutas kollégákat valamint az utazóközönséget. A kampány országos lefedettségű volt, és valósidejű online információs felületen lehetett követni a területenként leadott vér mennyiségét. A kampány elemei voltak: brosúrák, Véradó magazin, plakát, bannerek, website, hirdetések.
Kiadványtervezés – FRESUBIN Receptfelírási segédlet
A Fresenius Kabi számára készült spirálos kiadvány, mely segítséget nyújt a háziorvosnak a Fresubin ivótápszer felírásában.
Arculattervezés – Egis ANET kommunikáció
ANET Beteg Edukációs Program arculattervezése. Feladatunk volt a daganatos betegségben szenvedő nők részére létrehozott ANET program arculatának megtervezése. Az alapmotívum egy tengeri csiga stilizált formája lett.
Arculattervezés – CHAMPIX kommunikáció
A C4P és a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. megbízásából készítettük el a Champix dohányzásról leszoktató gyógyszer kommunkiációját. Az adott kreatívval az alábbi termékek készültek el: mappa, betegtájékoztató levelek, orvostájékoztató levelek, dvd-lemez, dohányzási költség-kalkulátor.
Webdesign – TakarékNetBróker
Site design, amelyet a Takarékbank felkérésére készítettünk NetBróker szolgáltatásukhoz, három különböző stílusban, amelyek közül az ügyfél kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt.
Kiadványtervezés – Megesin gyógyszerismertető
Az Actavis Hungary Kft. részére készítettünk Megesin-brosúrát. Különlegessége, hogy a borító stancolási megoldásával a borítón visszaköszön az ötödik oldal motívuma.
Arculattervezés – MONDEO kommunikáció
Feladatunk a gyerekeknek szánt Mondeo asztma-gyógyszer arculatának megtervezése volt. Technikai megoldások: egyedi ceruzarajz Az adott kreatívval készült további kiadványtípusok: plakátok, tájékoztató leafletek, matricák, ajándéktárgyak, kifestő.
Arculattervezés – HOBIOT kommunikáció
Feladatunk a gyerekeknek szánt Hobiot probiotikum arculatának megtervezése volt. A Hobiot probiotikum recept nélkül kapható gyógyszer, mely az antibotikumos kezelés által "roncsolt" immunrendszert regenerálja. A projekt nehézségét az adta, hogy a probiotikumok piacán is nagy a verseny, ezért nehéz megragadó reklámot készíteni. Egyedi grafikai elemekkel operáltunk, a jótékony bacilusok arcot és személyiséget kaptak, így könnyebben elképzelhető, ahogy a lábadozó gyerekek segítségére sietnek. Technikai megoldások: egyedi festett illusztráció Az adott kreatívval készült további kiadványtípusok: plakátok, tájékoztató leafletek, matricák, ajándéktárgyak, kifestő.
Kiadványtervezés – MEFORAL leaflet
Berlin Chemie – Meforal leaflet
Poloska wallpaper
Letölthető tapéta telefonra valamint laptopra és asztali számítógépre.
Back to Top